Iedereen groeit bij Hans Anders

Van bijbaan tot carrière: jouw droombaan vind je hier

Uitgelichte vacatures

 

Audioloog - Lanaken/Tongeren

Lanaken
 

Audioloog - Mol/Geel

Geel 36
 

Audioloog - Heist-op-den-Berg

Heist op den Berg 36
 

Audioloog - Hasselt

Hasselt 36
Bekijk alle vacatures

Hoe is Hans anders?

We willen mensen laten weten (en voelen) dat ze de beste service voor de beste prijs krijgen. En dat doen we op onze eigen manier. We zijn altijd bereikbaar voor iedereen en geven mensen graag persoonlijke aandacht. We houden ervan mensen positief te verrassen, het net even anders te doen en daardoor op te vallen. We doen alles met een glimlach en zorgen ervoor dat de aanschaf van een bril of hoortoestel iets leuks is.

Lees hier het succesverhaal van een collega
paralax-image

Ben jij anders?

Bij Hans Anders mag je het dus net een beetje anders doen. Om mensen aan het lachen te brengen. Ze positief te verrassen. Of ze de ogen te openen. Om het echt anders te doen is jouw bijdrage essentieel. Zeker omdat we onze klanten de beste service beloven. Om die servicebelofte waar te kunnen maken, hebben we jou heel hard nodig. Of je nu zelf direct contact hebt met klanten of niet, jij bent Hans Anders voor de klant.

Lees hier alles over werken bij Hans Anders
paralax-image

Groeimogelijkheden.

Bij Hans Anders doen we dingen graag op onze eigen manier. Anders. Ben je net zo leergierig als wij? We leiden je graag verder op, ongeacht je vooropleiding en dit dankzij onze interne optiekopleiding. Met de introductiedagen en coaching on the job maken we je snel wegwijs in onze collectie.  

Groeien met Hans?
paralax-image