De geschiedenis van Hans Anders

Ken jij Hans Anders al? Sinds onze oprichting in 1982 doen we alles een beetje Anders. Zo startten we in brillenland een revolutie met betaalbare kwaliteitsbrillen. Omdat wij vinden dat goed zicht en gehoor voor iedereen bereikbaar moet zijn. En daarin blijven we onszelf uitdagen want we doen het graag steeds een beetje Anders en Beter. Want iets Anders denken en doen, werkt voor iedereen. Ook voor jou. Join the club.

paralax-image

We zijn allemaal Anders

Verkoopmedewerker, storemanager, marketeer of orderpicker: iedereen is Anders. We zijn allemaal fan van het leveren van topservice en gelijke kansen voor iedereen. Daarom zoeken we niet alleen opticiens en audiologen mét een diploma, maar ook nieuwe collega’s zónder diploma. Bij ons draait het om jouw mentaliteit. Breng gewoon jezelf mee, wij zorgen voor een functie én een opleiding. Zo ontdek je talenten waarvan je niet eens wist dat je ze had.

paralax-image

Kom groeien en leren bij Hans Anders

Ook zonder opleiding of voorkennis in de optiek ben je welkom. Het vak leer je op de werkvloer. Of je volgt een training aan het Hans Anders College. Er is altijd een opleiding die bij jou en bij je job past.

Start je in een van onze winkels?

De eerste werkdagen vertellen we je alles over optiek, audio en Hans Anders. Als jij er klaar voor bent, kan je in no-time starten aan een van onze interne opleidingen om oogmetingen te doen of fashion advies te geven. Wil je nadien nog méér leren? Dan kan je verder gaan tot refractionist of storemanager. The sky is the limit. 

paralax-image

Vragen bel, app of mail ons!

Benieuwd naar de mogelijkheden en heb je nog wat vragen? Bel dan gerust onze recruiter Sofie. Zij kijkt graag mee naar je kansen en doorgroeimogelijkheden! Lijkt dit jou wel wat?

Check dan snel onze vacatures.

Benieuwd wat ons nog meer anders maakt?