Home

Bij Hans Anders doen we dingen graag op onze eigen manier. We vinden deskundige medewerkers belangrijk, dus naast dat we selecteren op opleiding en werkervaring hebben we ook een eigen interne optiekopleiding. Hierin leiden we iedereen verder op, ongeacht je vooropleiding.

Maak jij Hans Anders?

Toen.

In 1982 ontdekten drie mannen, waarvan twee met de voornaam Hans, een collectie Japanse brillen van een buitengewoon goede kwaliteit, voor een uitzonderlijk lage prijs. Opmerkelijk! Want in Nederland betaalde je voor dit soort brillen veel meer. Dus begonnen ze hun eigen brillenketen: Hans Anders. ‘Hans’ omdat de meeste van de oprichters Hans heetten. ‘Anders’ omdat ze het anders gingen doen. Ze vroegen slechts 75 gulden (34€) voor elk montuur in hun winkel. Dat werkte! Vanaf dag één liep het storm in de winkel van Rotterdam en de daarop volgende maanden en jaren groeit het bedrijf snel maar zeker niet zonder slag of stoot. Maar de oprichters geven niet op en zetten door … tot in België.

paralax-image

Nu.

Dat de mannen terecht vonden dat het anders kon, mag duidelijk zijn. En daar ligt nog elke dag de focus op. In 1983 opent Hans Anders zijn eerste Belgische winkel in Antwerpen en al snel breidt het verhaal zich uit. Op dit moment bestaat de Hans Anders Group in België uit meer dan 130 winkels in zowel Vlaanderen, Wallonië als Brussel.
Belgische klanten kunnen sinds 2011 bij Hans Anders terecht voor een gepaste hooroplossing waar ook onze audiologen streven naar de juiste kwaliteit en service tegen een voordelige prijs. Zo maakt Hans Anders goed horen en zien betaalbaar voor iedereen. Door trouw te blijven aan wie we zijn, kunnen we dag in dag uit duizenden klanten blij maken. Met de beste zorg voor ogen en oren.

 

paralax-image

De beste service.

De aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. We staan dan ook voor onze klanten klaar met deskundig advies, persoonlijke aandacht en alle service die zij nodig hebben om tot de beste keuze te komen.

En de beste kwaliteit.

Ogen en oren zijn een serieuze zaak. Daarom werken wij met mensen die daar heel veel verstand van hebben: goed opgeleide optiekmedewerkers, opticiens en audiologen. En leveranciers van de beste monturen, glazen, lenzen en hoortoestellen.

 

paralax-image

Hoe is Hans anders?

We willen mensen laten weten (en voelen) dat ze de beste service voor de beste prijs krijgen. En dat doen we op onze eigen manier. Wat je terugziet in onze waarden:

Toegankelijk We zijn altijd bereikbaar voor iedereen en geven mensen graag persoonlijke aandacht.
Opmerkelijk We houden ervan mensen positief te verrassen, het net even anders te doen en daardoor op te vallen.
Fun We doen alles met een glimlach en zorgen ervoor dat de aanschaf van een bril of hoortoestel iets leuks is.

paralax-image

Werken in de winkel.

Omdat we de klant centraal zetten, hebben we naast onze gediplomeerde opticiens en audiologen, ook ruimte voor topverkopers. Collega’s met passie voor mode en een servicegerichte instelling. Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, jij neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met je mee. En dat bouwen wij graag samen met jou verder uit.

Bekijk de vacatures in onze winkels

paralax-image

Groeien met Hans.

Bij Hans Anders doen we dingen graag op onze eigen manier. Anders. Ben je net zo leergierig als wij? We leiden je graag verder op, ongeacht je vooropleiding, dankzij onze interne optiekopleiding. Met de introductiedagen en coaching on the job maken we je snel wegwijs in onze collectie. Binnen no-time kun je klanten adviseren in de keuze van het montuur. Ook leer je veel over de verschillende soorten glastypes en natuurlijk het meten van ogen.

Misschien krijg je zo de smaak van het optiekvak te pakken en wil je een opticiensdiploma gaan behalen. Of heb je je management skills ontdekt en ontwikkel je jezelf liever in die richting. Ook dat kan bij Hans Anders!

paralax-image

Werken op ons hoofdkantoor.

Op het Service Center van Hans Anders in Hasselt willen we net zo goed winnen als in de winkels. Hier doen we alles om onze 130 winkels zo goed mogelijk te faciliteren. Ben jij een topper op het gebied van Marketing, Klantenservice, E-commerce, Vastgoed, Finance of HR? Dan heeft Hans Anders wellicht dé perfecte baan voor jou.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hasselt en makkelijk bereikbaar dankzij de nabijheid van de E313.