Home
Hasselt 0-35 uur

Wat leuk dat je kennis wil maken met Hans Anders! Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk, dus staan we uiteraard open om stagiairs in één van onze audiologische winkelpunten te begeleiden. Volg je op die moment een Bachelor of Master Audiologie en ben je nog op zoek naar een stageplaats om je theorie om te zetten in de praktijk? Lees dan zeker even verder en ontdek wat Hans Anders voor jou kan betekenen.

Samen maken we Hans Anders.

Je kent ons waarschijnlijk van naam of van één van onze 130 winkelpunten in het straatbeeld. Met onze producten en dienstverlening zorgen wij ervoor dat klanten steeds weer op de juiste manier geholpen worden want een goede service vinden wij heel belangrijk. Bij het grote publiek zijn we voornamelijk bekend als optiekzaak maar ondertussen beschikken we al over 50 audio shop-in-shops waar dagelijks gediplomeerde audiologen passend advies geven aan onze klanten. 

Daarnaast vinden we het minstens zo belangrijk dat iedereen bij Hans Anders zich kan ontwikkelen. Hans Anders is een bedrijf met een sterk stagebeleid en elk jaar zetten we ons beste beentje voor om de stagebeleving bij Hans Anders nog te verbeteren. We zijn al een aantal jaar de trotse eigenaars van het Q-stagelabel, een kwaliteitslabel met betrekking tot stages uitgereikt door VOKA. 

Wat ga je doen?

Wat je gaat doen tijdens je stageperiode, ligt natuurlijk een beetje af van het soort stage dat je bij Hans Anders zal lopen. Bij Hans Anders kan je terecht voor een observatiestage van een aantal uur tot een volwaardige participatiestage waardoor je misschien een langere periode fulltime bij ons zal doorbrengen. Iedereen is welkom! 

Het is belangrijk om te weten dat we jou zo goed mogelijk zullen begeleiden bij het behalen van de leerdoelen opgelegd door de onderwijsinstelling. Elke stagiair zal ter plaatse begeleid worden door de gediplomeerde audioloog van die specifieke vestiging. 
Heb je al praktische informatie voor ons ter beschikking? Fijn! Dan ontvangen we deze graag zo snel mogelijk van jou om op die manier op zoek te gaan naar een meest geschikte stageplaats voor jou. 

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Als je jezelf wil ontwikkelen, wanneer de klant voor jou altijd op de eerste plaats staat, als je passie hebt voor onze producten en wanneer je een gezellige werkomgeving kan appreciëren, dan pas je perfect bij één van onze teams. Herken je jezelf wel in deze omschrijving? Ben je op zoek naar een stageplaats gelinkt aan een Bachelor of Master Audiologie? Dan willen we graag een aantal zaken van jou weten: 

  • De opleiding die je volgt
  • De gegevens van de school
  • Een eventuele contactpersoon van de school met betrekking tot de organisatie van de stage
  • De periode waarin de stage zou plaatsvinden
  • De duur van de stage 

Wat bieden wij je?

We hebben een eigen centrum, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen.

Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, tussenkomst woon-werkverkeer, bonussen en cadeaucheques.

Elke dag met naar je werk. Wij vinden dit heel belangrijk.

Korting op de aankoop van je bril of lenzen.

Uiteraard kom je in een team te werken met gezellige collega’s die je persoonlijk zullen begeleiden.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes we hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de Shop manager in het filiaal. We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jou en hebben daarom een aantal vragen voor jou voorbereid. Ook geven we jou tijdens dit gesprek de ruimte om vragen te stellen.

 

Ook de verantwoordelijke Area manager wil graag kennis met je maken. Tijdens dit gesprek mag je je ook verwachten aan een kleine praktische proef.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.