Home
Hasselt 0-35 uur

Wat leuk dat je kennis wil maken met Hans Anders! Wij vinden leren en ontwikkelen heel belangrijk, daarom staan we uiteraard open om stagiairs te begeleiden. Wanneer je op ons hoofdkantoor in Hasselt een stage wil lopen, lees dan zeker verder! 

Samen maken we Hans Anders.

Je kent ons waarschijnlijk van naam of van één van onze 130 optiek- en audiovestigingen in het straatbeeld. Met onze producten en dienstverlening zorgen we ervoor dat steeds meer klanten op de juiste manier geholpen worden. We vinden een goede dienstverlening aan onze klanten namelijk erg belangrijk. 

Daarnaast vinden wij het minstens zo belangrijk dat iedereen bij Hans Anders zich kan blijven ontwikkelen. Hans Anders is een bedrijf met een sterk stagebeleid en elk jaar zetten wij ons beste beentje voor om de stagebeleving bij Hans Anders nog te verbeteren. Wij zijn al een aantal jaar de trotse eigenaars van het Q-stagelabel, een kwaliteitslabel met betrekking tot stages uitgereikt door VOKA. 

Wat ga je doen?

Wat je gaat doen, ligt natuurlijk een beetje aan het soort stage dat je bij Hans Anders zal lopen. Op het hoofdkantoor is het mogelijk om een stage te lopen op de verschillende afdelingen: HR, Finance, Operations of Marketing. 
Bij Hans Anders kan je terecht voor een observatiestage van een paar uur tot een volwaardige participatiestage waardoor je misschien voor een heel academiejaar stage bij ons zal lopen. We hebben in het verleden reeds stagairs begeleid van zowel het secundair onderwijs met de begeleiding van de geïntegreerde proef als stagiairs van het hoger onderwijs met begeleiding tot het uitwerken van een eindwerk. Iedereen is welkom! 

Het is belangrijk om te weten dat we jou zo goed mogelijk zullen begeleiden bij het behalen van de leerdoelen opgelegd door de onderwijsinstelling. Heb je deze informatie voor ons ter beschikking? Fijn! Dan ontvangen we deze graag zo snel mogelijk om op zoek te gaan naar de beste stageplaats voor jou. 

Tijdens je stage bij Hans Anders zal je begeleid worden door ervaren mentoren die je kunnen laten proeven van het professionele leven. 

Pas jij bij ons?  Doe de test!

Wie ben jij?

Ben je op zoek naar een stageplaats voor het behalen van je secundair of bachelor diploma? Ben je nieuwsgierig naar hoe de afdelingen HR, Finance, Operations en/of Marketing functioneren binnen onze organisatie? Dan pas je misschien wel perfect bij één van onze teams. 

Graag willen we een aantal zaken van jou weten: 

  • De opleiding die je volgt
  • De gegevens van de school
  • Een eventuele contactpersoon van de school met betrekking tot de organisatie van de stage
  • De periode waarin de stage zou plaatsvinden 
  • De duur van de stage
  • Het eventuele onderwerp van de geïntegreeerde proef of eindwerk gekoppeld aan deze stage

Wat bieden wij je?

We hebben een eigen centrum, zodat je jezelf continu kunt ontwikkelen.

Een aantrekkelijk salaris met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering, tussenkomst woon-werkverkeer, bonussen en cadeaucheques. 

Elke dag met naar je werk. Wij vinden dit heel belangrijk.

Korting op de aankoop van je bril of lenzen.

Uiteraard kom je in een team te werken met gezellige collega’s die je persoonlijk zullen begeleiden.

Je hebt gesolliciteerd, en nu?

Yes we hebben jouw sollicitatie ontvangen! Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie zorgvuldig.

Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met de Shop manager in het filiaal. We zijn natuurlijk nieuwsgierig naar jou en hebben daarom een aantal vragen voor jou voorbereid. Ook geven we jou tijdens dit gesprek de ruimte om vragen te stellen.

 

Ook de verantwoordelijke Area manager wil graag kennis met je maken. Tijdens dit gesprek mag je je ook verwachten aan een kleine praktische proef.

Zien we het allebei zitten? Dan ontvang je van ons een contractvoorstel. We gaan graag met jou van start.

Welkom bij Hans Anders! Leuk om je weer te zien.